Hvilken årgang spiller jeg
(sæson 2019/2020)
  Fødselsår
U19 2001-2002
U17 2003-2004
U15 2005-2006
U13 2007-2008
U11 2009-2010
U9 2011 og efter

Turneringer / Stævner
At deltage i stævner er en stor del af glæden og oplevelserne for unge badmintonspillere. Du møder jævnaldrende kammerater og du lærer at indrette dig socialt mellem kampene og du træner din individualisme når kampene spilles. OIF Badminton tilbyder sine unge spillere støtte til stævnedeltagelse. Spørg din træner om åbne stævner og deltag med åbent sind og få del i de mange gode oplevelser der ligger åbent for dig.
Når du deltager i stævner møder du venner fra de øvrige klubber, og der er mange eksempler på at her starter der livslange kammeratskaber.

Holdturnering:
I år vil der blive tilmeldt ungdomshold til holdturnering. PT regner vi med et U11 og U13 hold. Vi er Pt ved at finde holdleder, vi vil informere de relevante spillere når dette er fladt på plads og derefter kan du også læse mere på OIF’s hjemmeside om hvem der er holdledere og hvordan det går i løbet af sæsonen for de enkelte hold.
Hvis du skal deltage i holdkamp vil holdets holdleder kontakte dig med spilledato og tidspunkt og sted. HUSK at melde afbud til din holdleder, så der kan findes reserve, de gange hvor du evt. er forhindret.

Individuelle stævner
AL stævnetilmelding foregår via www.badmintonpeople.dk (Tilmeldingsfristen er ofte torsdag, 3 uger før turnering/stævne)
(Ved deltagelse i turneringer afholdt af OIF skal tilmelding ske på særskilt seddel, da disse ikke tæller med i ovennævnte stævner.)

Se hvilke stævner andre spillere fra klubben er tilmeldt via følgende link: http://www.badmintonpeople.dk/DBF/Turnering/MineTilmeldinger/ (Kræver brugernavn og adgangskode).
 
Hvis du har brug for hjælp til Badmintonpeople, så kontakt din ungdomsformand.
Hvis du tilmelder dig til double eller mix double, så husk at I skal have aftalt det indenbyrdes, og at I begge skal tilmelde jer. Ellers må du tilmelde dig med X-makker, så prøver klubben at finde en makker til dig.

PS: Ved deltagelse i turneringer er det forældrene, som bringer, henter og hjælper spillerne.

Du/dine forældre skal selv betale for dine tilmeldinger – betaling sker via badmintonpeople.dk ved tilmelding. Når betaling er gennemført modtager i en kvittering som dokumentation for at du er tilmeldt og at du har betalt.

Refusion sker to gange årligt, pr. 1. december og pr. 1. maj på følgende måde.
Kvitteringer fra Badmintonpeople.dk, mailes sammen med kontooplysning, hvortil penge skal overføres, til kasserer Hans Høyer på mail. kassereroifbadm@gmail.com.
Eller hugosted@gmail.com.
Der skal ikke betales licens for C,B,A og M-spillere, inden første tilmelding.
 
 
Begynderturneringer
Vi har løbende nye begynderstævne-samarbejder. Årets stævner fremfår af årets velkomstbrev.

Badminton People
Har du spørgsmål til Badminton People eller andet kan du altid spørge din træner, eller skrive til ungdomsudvalget.
INDBETALINGER
Kontingent, stævnegebyr mv. skal indbetales til vores bankkonto:
Regnr.: 9570 Kontonr.: 12331614
 
Husk at angive navn på indbetalingen